Ultimele noutăți

Comunicat FNPLR cu ocazia Zilei Poliției Locale

Către,
POLIȚIILE LOCALE DIN ROMÂNIA
Cu ocazia Zilei Poliției Locale, sărbătorită în fiecare an la data de 21 mai, Federația Națională a Polițiștilor Locali din România le adresează felicitări colegilor săi pentru activitatea susținută în perioada stării de urgență, îndeplinirea atribuțiilor, asigurarea unui climat de ordine, siguranță și pace socială în comunitățile în care acționează, pentru modul exemplar în care şi-au făcut datoria, efortul constant pe care l-au depus pentru a oferi cetățenilor un plus de securitate şi de încredere în valorile unui stat de drept.

Citește mai departe...

INFORMARE
Având în vedere situația generată de Coronavirus 2019-nCoV (SARS-CoV-2), termenul de soluționare a dosarelor depuse de agenții economici în vederea obținerii/vizării Autorizației privind desfășurarea activităților prevăzute de grupele CAEN 561, 563 și 932 sau a Avizelor de ocupare a locului public se prelungește până la 45 zile de la data înregistrării ultimului document depus la dosarul de autorizare, conform prevederilor Art. 9 din ORDONANŢA nr. 27 din 30 ianuarie 2002 - privind reglementarea activităţii de soluționare a petițiilor.

Aprecieri

Acțiuni

ANUNȚ IMPORTANT

COMITETUL NAȚIONAL PENTRU SITUAȚII SPECIALE DE URGENȚĂ (CNSSU)
A LUAT MAI MULTE DECIZII CU PRIVIRE LA EPIDEMIA DE CORONAVIRUS 2019
Detalii AICI
ANUNȚ IMPORTANT
VĂ INFORMĂM CĂ, ÎNCEPÂND CU DATA DE 17.02.2020, ÎN INTERVALUL ORAR 8.00– 16.00
DE LUNI PÂNĂ JOI ȘI 8.00-14.00 VINERI, SE POATE DEPUNE
DOCUMENTAȚIA NECESARĂ PENTRU EMITEREA SAU VIZAREA AUTORIZAȚIEI
PRIVIND DESFĂȘURAREA ACTIVITĂȚILOR PREVĂZUTE DE GRUPELE CAEN
561 - RESTAURANTE, 563 - BARURI ȘI ALTE ACTIVITĂȚI DE SERVIRE A BĂUTURILOR
ȘI 932 - ALTE ACTIVITĂȚI RECREATIVE ȘI DISTRACTIVE, PE RAZA SECTORULUI 2.

Campanii

Proiecte

INFORMARE

ANUNȚ IMPORTANT

INFORMARE privind instituirea
TAXEI DE HABITAT
cu destinația specială de salubrizare pentru
utilizatori non-casnici (persoane juridice)
Detalii AICI

MARCA ÎNCREDERII - SIMBOL AL ÎNCREDERII CETĂȚEANULUI, LA POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2

InfoCons a inițiat Programul în vederea eliberării Certificatului de Utilizare a Mărcii Programului Național de Protecția Consumatorilor – Marca Încrederii, în conformitate cu normele și standardele comunitare, Program ce se regăsește în majoritatea țărilor membre ale UE și nu numai prin Programe de evaluare, testare și promovare a produselor și serviciilor ce îndeplinesc normativele pentru a da încredere cetățeanului în calitatea lui de consumator.
Poliția Locală Sector 2, în urma evaluării, a primit dreptul de folosință al Mărcii Programului Marca Încrederii, pentru calitatea serviciilor furnizate pe parte de ordine publică și pază și apărare pentru protecția proprietăților și indivizilor.


Citește mai departe

mi1

Vrei să fii voluntar?

Te așteptăm să faci parte din echipa Poliției Locale Sector 2!

Dacă doriți să deveniți voluntari, vă rugăm să completați formularele atașate și să le transmiteți pe adresa de e-mail: office@politialocalas2.ro

Sistem complex de supraveghere video

z11mic Politia Locala Sector 2 va implementa Proiectul „Sistem complex de supraveghere video pentru cresterea sigurantei sociale si prevenirea criminalitatii în zece zone ale Sectorului 2 al capitalei,

care consta in amplasarea a 480 de camere de monitorizare si supraveghere video.
Aceasta investitie se doreste a fi un instrument modern si eficient ce va intra în dotarea Politiei Locale din sectorul 2 al Capitalei si care, in corelatie cu celelalte patru sisteme de supraveghere video finalizate sau în curs de finalizare, va asigura o supraveghere generală a întregului sector. Sistemul va fi amplasat si va functiona pe aproximativ 90% din suprafaţa sectorului 2, acoperind zece componente teritoriale, denumite zone:
ZONA1 – zona delimitata de Calea Floreasca, sos. Pipera, sos. Petricani, Bd. Lacul Tei, str. Barbu Văcărescu si sos. Stefan cel Mare.
ZONA2 – zona delimitata de sos. Stefan cel Mare, sos. Colentina, str. Doamna Ghica, Bd. Lacul Tei si str. Barbu Văcărescu.
ZONA3 – zona delimitata de sos. Stefan cel Mare, Calea Mosilor si Bd. Dacia.
ZONA4 – zona delimitata de Bd. Dacia, Calea Mosilor, si Bd. Carol I.
ZONA5 – zona delimitata de Bd. Carol I, Bd. Pache Protopopescu, sos. Mihai Bravu si Calea Calarasilor
ZONA6 – zona delimitata de Calea Mosilor, sos. Colentina, str. Ziduri Mosi, Bd. Ferdinand I, Bd. Garii Obor, calea ferata, Bd. Chisinau, sos. Pantelimon, sos. Iancului si sos. Mihai Bravu.
ZONA7 – zona delimitata de sos. Mihai Bravu, sos. Iancului, sos. Pantelimon, Bd. Chisinau şi Bd. Basarabiei.
ZONA8 – zona delimitata de Bd. Chisinau, limita de sector, sos. Pantelimon, sos. Vergului şi Bd. Basarabiei
ZONA9 – zona delimitata de str. Ziduri Mosi, sos. Colentina, sos. Fundeni, Lacul Fundeni, str. Heliade între Vii si Bd. Ferdinand I.
ZONA10 – zona delimitata de str. Gherghitei, limita de sector si sos. Colentina,
Pentru fiecare zona sistemul va asigura necesitatea de supraveghere explicita a unor obiective locale de interes social (perimetrele exterioare ale scolilor, gradinitelor si ale altor institutii publice), precum si a unor obiective care pot constitui locatii de aglomerare urbană (intersectii importante, parcuri, stadioane, biserici etc.).
Proiectul este realizat din buget local si se afla in faza de evaluare a ofertelor primite de la operatorii economici.